Meny Vecka 40
Öppet 11.30 – 14.00
Seniorrabatt vid ankomst efter kl 13.00
Måndag
Fisk: Stekt fiskfilé med stuvad spenat.
Kött: Kebabgryta med ris.
Tisdag
Fisk: Kokt fiskfilé med hummersås.
Kött: Stekt fläsk med raggmunk, löksås eller bönor.
Onsdag
Fisk: Chefs krämiga fisk och skaldjurssoppa.
Kött: Köttfärsbiff med dragonsås.
Torsdag
Fisk: ört och prästostöverbakad fiskfilé.
Kött: Kycklingfilé med ädelostsås.
Soppa: Ärtsoppa med pannkakor
Fredag
Fisk: Stekt fiskfilé med kall dill och citronsås.
Kött: helstekt fläskfilé med bearnaisesås.
Mjuk kaka med vispad grädde
För specialkost ring gärna senast samma morgon som ni tänker besöka oss .
För övriga frågor hör gärna av er.
0522-18913
Priset är 120:-
Häften med 10 lunchkuponger 1050kr.
Surfa in på twooldchefs.se
Two old Chef´s helgmeny
Förrätter:
Toast skagen 129:-
En härlig klick skagenröra på toastbröd
Liten Caesar 109/129:-
Välj mellan kyckling eller räkor.
För dom små:
Barnburgare 89:-
Pannkakor med tillbehör 69:-
Dessert:
Vaniljglass med kolasås och färska jordgubbar 89:-
Varmrätter:
Green dream burger 149:-
Plant beef sätter grunden här
Högrevsburgare 159:-
Med Ost 169:-
Med ost och bacon 179:-
Med Skagenröra 199:-
Chefs räkmacka 189:-
Caesarsallad kyckling eller räkor 149/169:-
Fish & Chips 149:-
Torskrygg med brynt smör o pepparrot 219:-
Plankstek 269:-
Burgare o bärs 199:- Alkoholfritt alt 179:- (1 dryck ingår)(högrevsburgaren).
Torsk o Bubbel 249:- Alkoholfritt alt 229:- (1 dryck ingår).
Say no more, just eat
Kommande.
Räkfrossa på Fredagar.
På Fredagar fyller vi skålar med härliga räkor, räkor som är fiskade i skagerack och landade antingen på Smögen, Grebbestad eller i Göteborg.
Till Räkorna serverar vi västerbottenspaj, focaccia, smör, ost samt 3 kalla såser.
Om det nu finns någon som mot all förmodan inte äter räkor men vill förlja med och äta ändå så erbjuder vi en härlig ham burgare.
OBS för räkor önskar vi att ni bokar innan torsdag då vi beställer från auktion.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna