.

Fräsch och välsmakande mat från grunden

Känn smaken av skillnaden

Till Alla våra kära gäster!

Nu kan vi äntligen meddela att ni åter kan njuta av vår underbara mat samt härliga service. 

Från och med måndagen den 19/2 Hittar ni oss i Kuröds köks lokaler (Gamla Nordverk)

 

Med vänlig hälsning

Two old Chefs


info@twooldchefs.se

konferens@twooldchefs.se


Vår restaurang


I våran ljusa, luftiga och fräscha Restaurang finner ni alla förutsättninga för att avnjuta kökets vällagde kulinariska läckerheter. Härliga svalkande drycker.

Till oss skall man kunna komma och i en lugn miljö kunna njuta av det som vår meny erbjuder.


Kökets filosofi är att maten skall lagas från grunden. Det skall inte bara vara ett uttryck utan att vi går tillbaka till grunderna för att hitta dom genuina smakerna i våra kulinariska läckerheter.

Man skall kunna känna smaken av skillnad.

Konferera hos oss

Det blir allt vanligare med dagkonferenser samt utbildningar idag och det har blivit lite av vår specialitet sedan vi startade vår verksamhet.

Med en god service, erkänt god mat och närmare 200 gratisparkeringar utanför dörren så är det väl värt att följa andras exempel och lägg era konferenser/utbildningar hos oss.

 


Vi erbjuder 2 st konferenslokaler.

I vår stora lokal kan man sitt upp till 70 personer i skolsittning och upp till 100 personer i biosittning.

I vårat lilla styrelserum kan man sitta upp till 12 personer Hör gärna av er för information om de olika konferenspaketen vi kan erbjuda eller om ni har egna önskemål.

konferens@twooldchefs.se

0760266052


Vår meny


Våra menyer är en återspegling av ingredienserna och de historier som rätterna berättar. Vi bjuder in dig att dela denna kulinariska resa med oss.

Gör en reservation


Upplev hur god mat ska smaka på riktigt, med ett urval av de bästa råvarorna från lokala, samt regionala leverntörer. Vi strävar efter att jaga färska råvaror för er upplevelse.